Smazat položku z košíku?
Smazat
Storno
Přihlášení
Registrace proběhla úspěšně. Můžete se přihlásit.
E-mail - není v systému
Heslo - není platné
Zapomenuté heslo
Změna hesla
E-mail - není v systému
Původní heslo - není platné
Nové heslo (min. 8 znaků + min. 1 číslo) - musí být vyplněno - není správný tvar
Potvrzení nového hesla - musí být vyplněno - hesla se neshodují
Heslo jsme úspěšně změnili.
OK
Zapomenuté heslo
E-mail - není v systému
Pokyny pro obnovu hesla pošleme
na uvedený email.
odběr newsletteru
E-mail - musí být vyplněno - musí být ve správném tvaru
Zaregistrujte se k odběru newsletteru. Pošleme Vám první email, kde si nastavíte, jaké informace Vás zajímají. Ať už jsou to slevové akce, recepty nebo tipy, kde nás můžete potkat.
Souhlasím se zásadami
zpracování
osobních údajů
Přihlásili jste se k odběru newsletteru. Děkujeme.
OK
změna údajů
Uložili jsme provedené změny.
OK
Poštovné
Vaši zásilku musíme rozdělit na více balíčků a tomu odpovídá vyšší poštovné.

x balíček do 5 kg ()
x balík do 10 kg ()
OK, Rozumím
LISUJEME OLEJ

Vážení zákazníci, 

děkujeme za váš velký zájem o naše výrobky, který jste měli před Vánoci. Nyní pracujeme na tom, abychom náš sklad opět doplnili o všechny velikosti a druhy našich olejů. Nyní si můžete zakoupit produkty, které zde vidíte. Plný sortiment budeme mít opět během února.

OK
Nad 1 500 Kč
doprava zdarma

Při objednávce nad 1 500 Kč máte dopravu zdarma. Ať Vám chutná!
OK, paráda

Vánoční konopky

Vánoční konopky
Každý rok je to s tím cukrovím stejné - linecké, perníčky, pracny, kokosky, koule. Tradiční rodinné recepty. Možná je ale zrovna teď ten správný čas na to mezi zlaté rodinné klenoty zařadit i nějaké novinky. Nechte se inspirovat třeba našimi vánočními čokoládovými konopkami.

Budete na ně potřebovat:
  • 400 g hladké mouky klasické nebo špaldové
  • 50g konopného proteinu
  • 240g másla nebo Hery, pokud hlídáte živočišné tuky
  • 140 g moučkového cukru
  • 1 vejce
  • skořice, tlučený hřebíček, kůra z jednoho biocitronu
Postup je jednoduchý. Stačí vypracovat hladké těsto a nechat ho přes noc odležet. Druhý den ho rozválejte a vykrájejte tvary. S těstem se dobře pracuje, nemusíte mít strach. Pečeme klasicky krátce cca 10 min na 160 - 180 stupňů podle trouby. Slepujte marmeládou – nejlépe nějakou kyselejší (my máme vynikající domácí z kdoulovce). Nakonec už stačí jen polít čokoládou a sypat loupanými konopnými semínky.
Čtěte
dále