Smazat položku z košíku?
Smazat
Storno
Přihlášení
Registrace proběhla úspěšně. Můžete se přihlásit.
E-mail - není v systému
Heslo - není platné
Zapomenuté heslo
Změna hesla
E-mail - není v systému
Původní heslo - není platné
Nové heslo (min. 8 znaků + min. 1 číslo) - musí být vyplněno - není správný tvar
Potvrzení nového hesla - musí být vyplněno - hesla se neshodují
Heslo jsme úspěšně změnili.
OK
Zapomenuté heslo
E-mail - není v systému
Pokyny pro obnovu hesla pošleme
na uvedený email.
odběr newsletteru
E-mail - musí být vyplněno - musí být ve správném tvaru
Zaregistrujte se k odběru newsletteru. Pošleme Vám první email, kde si nastavíte, jaké informace Vás zajímají. Ať už jsou to slevové akce, recepty nebo tipy, kde nás můžete potkat.
Souhlasím se zásadami
zpracování
osobních údajů
Přihlásili jste se k odběru newsletteru. Děkujeme.
OK
změna údajů
Uložili jsme provedené změny.
OK
Poštovné
Vaši zásilku musíme rozdělit na více balíčků a tomu odpovídá vyšší poštovné.

x balíček do 5 kg ()
x balík do 10 kg ()
OK, Rozumím
Nad 1 500 Kč
doprava zdarma

Při objednávce nad 1 500 Kč máte dopravu zdarma. Ať Vám chutná!
OK, paráda

Tvarohové jahodové knedlíky s makovým olejem

Tvarohové jahodové knedlíky s makovým olejem
Jahodové tvarohové knedlíky jsou klasika. My pro vás ale jako vždycky máme několik skvělých vylepšení, které musíte zkusit!

Vždycky používejte dětskou krupičku, knedlíky budou jemnější. Platí poměr na jednu vaničku tvarohu = 1 vejce. A s krupičkou to nepřehánějte, určitě na 250 g tvaroh bude stačit maximálně 150 g krupičky, ale doporučujeme přidávat krupičku spíše po lžících. Čím více krupičky přidáte, tím budou knedlíky tužší. A to nechceme. Chceme naopak těsto jemné jako peříčko. A nezapomeňte těsto lehce osolit.

Na zdobení použijte tradičně tvrdý strouhaný tvaroh, sypte třtinovým cukrem a místo másla tentokrát polijte makovým olejem. Nebudete litovat!
Čtěte
dále