Smazat položku z košíku?
Smazat
Storno
Přihlášení
Registrace proběhla úspěšně. Můžete se přihlásit.
E-mail - není v systému
Heslo - není platné
Zapomenuté heslo
Změna hesla
E-mail - není v systému
Původní heslo - není platné
Nové heslo (min. 8 znaků + min. 1 číslo) - musí být vyplněno - není správný tvar
Potvrzení nového hesla - musí být vyplněno - hesla se neshodují
Heslo jsme úspěšně změnili.
OK
Zapomenuté heslo
E-mail - není v systému
Pokyny pro obnovu hesla pošleme
na uvedený email.
odběr newsletteru
E-mail - musí být vyplněno - musí být ve správném tvaru
Zaregistrujte se k odběru newsletteru. Pošleme Vám první email, kde si nastavíte, jaké informace Vás zajímají. Ať už jsou to slevové akce, recepty nebo tipy, kde nás můžete potkat.
Souhlasím se zásadami
zpracování
osobních údajů
Přihlásili jste se k odběru newsletteru. Děkujeme.
OK
změna údajů
Uložili jsme provedené změny.
OK
Poštovné
Vaši zásilku musíme rozdělit na více balíčků a tomu odpovídá vyšší poštovné.

x balíček do 5 kg ()
x balík do 10 kg ()
OK, Rozumím
Nad 1 500 Kč
doprava zdarma

Při objednávce nad 1 500 Kč máte dopravu zdarma. Ať Vám chutná!
OK, paráda

Salát z černé čočky beluga s treskou

Salát z černé čočky beluga s treskou
Saláty z černé čočky beluga jsou výborným tipem na rychlé a snadné večeře či lehké obědy. Dnes pro vás máme tip na kombinaci s rybou, cuketou a mrkví.

Černou čočku beluga propláchněte a uvařte ve vodě zhruba v poměru 1:3. Jakmile je čočka hotová, vmíchejte lžíci až dvě ostropestrcového oleje. Na pánvi si osmahněte cuketu (vyzkoušejte na to olej z tmavé hořčice) a mrkev a až zelenina změkne, přidejte rychle tresku. Doporučuji pořídit si pravou tresku v Makru (klidně mraženou), ne ty obyčejné náhražky, co se jen jako treska tváří. Čočku smíchejte se zeleninou a treskou, posypte čerstvou jarní cibulkou a vylepšit si to můžete salátem ze zahrádky s medovo-hořčičnou zálivkou (2 lžíce oleje z tmavé hořčice + lžíce citrónové šťávy + lžíce medu). Nebudete litovat!
Čtěte
dále