Smazat položku z košíku?
Smazat
Storno
Změna hesla
Heslo jsme úspěšně změnili.
OK
změna údajů
Uložili jsme provedené změny.
OK
Poštovné
Vaši zásilku musíme rozdělit na více balíčků a tomu odpovídá vyšší poštovné.
x balíček do 5 kg ()
x balík do 10 kg ()
x balíček do 5 kg ()
x balík do 10 kg ()
OK, Rozumím
STĚHUJEME SE
Vážení zákazníci,
děkujeme za váš velký zájem o naše výrobky. Vzhledem k tomu, že se právě stěhujeme do větších prostor, omluvte prosím omezený sortiment a delší dodací dobu Vašich balíčků. Plný sortiment budeme opět nabízet během letních měsíců. Děkujeme za pochopení.
OK
Nad 1 500 Kč
doprava zdarma
doprava zdarma
Při objednávce nad 1 500 Kč máte dopravu zdarma. Ať Vám chutná!
OK, paráda
Rumpsteak na grilu s lehkým salátem

připravte:
Základem dobrého výsledku letního grilování je zejména kvalitní a dobře vyzrálé maso. Na tom nešetřete. Rumpsteak by měl mít ideálně 4 cm na výšku. Stejně důležitý je pak správný postup. Nejprve do steaků lehce vetřete hořčičný olej. Nemělo by ho být moc, ale měl by pokrývat celý klus masa z obou stran. Tento postup dodá steakům skvělou lehce pikantní chuť a zajistí, že se nebudou přichytávat na gril.
Maso nechte pár hodin odležet v chladu. Aspoň hodinu před grilováním ho vyndejte z ledničky a opečte zprudka 4 minuty z každé strany na grilu rozpáleném na 200°C. Pak steaky dejte ještě na 5 minut odpočinout do trouby předehřáté na 120°C. Zvenku budou hezky opečené a uvnitř šťavnaté a zbarvené lehce do růžova. Maso osolte a opepřete až úplně na závěr.
K dobrému kusu masa je potřeba lehčí salát. My jsme si udělali tento:
Veškerou zeleninu omyjeme, očistíme a nakrájíme na kousky, zakapeme ostropestrcovým olejem, mírně osolíme a opepříme (doporučuji použít mlýnek s pepřem). Pak přidáme 2 lžíce octa a trochu cukru. Všechno důkladně promícháme a pokud v tuto chvíli nemáme ještě maso hotové, dáme salát v míse čekat do lednice.
Na gril si- kvalitní a dobře vyzrálý rumpsteak vysoký 4 cm nebo jiné oblíbené maso
- olej z tmavé hořčice
- na závěr sůl a pepř
Základem dobrého výsledku letního grilování je zejména kvalitní a dobře vyzrálé maso. Na tom nešetřete. Rumpsteak by měl mít ideálně 4 cm na výšku. Stejně důležitý je pak správný postup. Nejprve do steaků lehce vetřete hořčičný olej. Nemělo by ho být moc, ale měl by pokrývat celý klus masa z obou stran. Tento postup dodá steakům skvělou lehce pikantní chuť a zajistí, že se nebudou přichytávat na gril.
Maso nechte pár hodin odležet v chladu. Aspoň hodinu před grilováním ho vyndejte z ledničky a opečte zprudka 4 minuty z každé strany na grilu rozpáleném na 200°C. Pak steaky dejte ještě na 5 minut odpočinout do trouby předehřáté na 120°C. Zvenku budou hezky opečené a uvnitř šťavnaté a zbarvené lehce do růžova. Maso osolte a opepřete až úplně na závěr.
K dobrému kusu masa je potřeba lehčí salát. My jsme si udělali tento:
- 2 menší okurky hadovky
- 0,5 kg keříčkových rajčat
- 2 listové saláty little gem (tzv. salátová srdíčka)
- 2 větší papriky
- jarní cibulka
- sůl, pepř, ostropestrcový olej, ocet, cukr
Veškerou zeleninu omyjeme, očistíme a nakrájíme na kousky, zakapeme ostropestrcovým olejem, mírně osolíme a opepříme (doporučuji použít mlýnek s pepřem). Pak přidáme 2 lžíce octa a trochu cukru. Všechno důkladně promícháme a pokud v tuto chvíli nemáme ještě maso hotové, dáme salát v míse čekat do lednice.
Čtěte
dále
dále