Smazat položku z košíku?
Smazat
Storno
Změna hesla
Heslo jsme úspěšně změnili.
OK
změna údajů
Uložili jsme provedené změny.
OK
Poštovné
Vaši zásilku musíme rozdělit na více balíčků a tomu odpovídá vyšší poštovné.
x balíček do 5 kg ()
x balík do 10 kg ()
x balíček do 5 kg ()
x balík do 10 kg ()
OK, Rozumím
Nad 1 500 Kč
doprava zdarma
doprava zdarma
Při objednávce nad 1 500 Kč máte dopravu zdarma. Ať Vám chutná!
OK, paráda
Rebarborovo-jahodový koláč s konopným proteinem

vás další skvělý tip na lehký letní ovocný koláč. My jsme zvolili kombinaci jahod a rebarbory, ale klidně můžete zkusit třeba rybíz, meruňky nebo i jablka.
Řapíky rebarbory oloupejte a nakrájejte, jahody očištěte a podle velikosti a libosti nakrájejte nebo nechte vcelku. Ideální poměr jahod a rebarbory je 1:1. Na tento koláč to pak vychází 500 g jahod a 500 g reveně.
Těsto na koláč použijte drobenkové. Na začátku si připravte drobenku ve velkém množství. Babičky připravovaly drobenku z másla a rozhodně nešetřily. Alternativně můžete zkusit nějaký z větší části rostlinný tuk třeba s panenským kokosovým olejem, který je při nižších teplotách tuhý. Drobenku si připravte ze dvou hrnků mouky, hrnku cukru a másla či směsi tuků o celkové hmotnosti zhruba 20 dkg. Zhruba třetinu drobenky dejte stranou a do zbytku přidejte prášek do pečiva, dvě vejce, tři vrchovaté lžíce konopného proteinu a hrnek mléka. Směs pečlivě promíchejte. Těsto je konzistence husté kaše, kterou vlijte do vymazaného a moukou vysypaného plechu nebo velkého pekáče. Na těsto nasypte vrstvu z drobenky, kterou jste měli stranou, přidejte směs reveně a jahod a opět zasypte drobenkou.
Pečte v troubě vyhřáté na 170°C cca 40 minut.
Máme proŘapíky rebarbory oloupejte a nakrájejte, jahody očištěte a podle velikosti a libosti nakrájejte nebo nechte vcelku. Ideální poměr jahod a rebarbory je 1:1. Na tento koláč to pak vychází 500 g jahod a 500 g reveně.
Těsto na koláč použijte drobenkové. Na začátku si připravte drobenku ve velkém množství. Babičky připravovaly drobenku z másla a rozhodně nešetřily. Alternativně můžete zkusit nějaký z větší části rostlinný tuk třeba s panenským kokosovým olejem, který je při nižších teplotách tuhý. Drobenku si připravte ze dvou hrnků mouky, hrnku cukru a másla či směsi tuků o celkové hmotnosti zhruba 20 dkg. Zhruba třetinu drobenky dejte stranou a do zbytku přidejte prášek do pečiva, dvě vejce, tři vrchovaté lžíce konopného proteinu a hrnek mléka. Směs pečlivě promíchejte. Těsto je konzistence husté kaše, kterou vlijte do vymazaného a moukou vysypaného plechu nebo velkého pekáče. Na těsto nasypte vrstvu z drobenky, kterou jste měli stranou, přidejte směs reveně a jahod a opět zasypte drobenkou.
Pečte v troubě vyhřáté na 170°C cca 40 minut.
Čtěte
dále
dále