Smazat položku z košíku?
Smazat
Storno
Přihlášení
Registrace proběhla úspěšně. Můžete se přihlásit.
E-mail - není v systému
Heslo - není platné
Zapomenuté heslo
Změna hesla
E-mail - není v systému
Původní heslo - není platné
Nové heslo (min. 8 znaků + min. 1 číslo) - musí být vyplněno - není správný tvar
Potvrzení nového hesla - musí být vyplněno - hesla se neshodují
Heslo jsme úspěšně změnili.
OK
Zapomenuté heslo
E-mail - není v systému
Pokyny pro obnovu hesla pošleme
na uvedený email.
odběr newsletteru
E-mail - musí být vyplněno - musí být ve správném tvaru
Zaregistrujte se k odběru newsletteru. Pošleme Vám první email, kde si nastavíte, jaké informace Vás zajímají. Ať už jsou to slevové akce, recepty nebo tipy, kde nás můžete potkat.
Souhlasím se zásadami
zpracování
osobních údajů
Přihlásili jste se k odběru newsletteru. Děkujeme.
OK
změna údajů
Uložili jsme provedené změny.
OK
Poštovné
Vaši zásilku musíme rozdělit na více balíčků a tomu odpovídá vyšší poštovné.

x balíček do 5 kg ()
x balík do 10 kg ()
OK, Rozumím
Nad 1 500 Kč
doprava zdarma

Při objednávce nad 1 500 Kč máte dopravu zdarma. Ať Vám chutná!
OK, paráda

Rebarborovo-jahodový koláč s konopným proteinem

Rebarborovo-jahodový koláč s konopným proteinem
Máme pro vás další skvělý tip na lehký letní ovocný koláč. My jsme zvolili kombinaci jahod a rebarbory, ale klidně můžete zkusit třeba rybíz, meruňky nebo i jablka. 

Řapíky rebarbory oloupejte a nakrájejte, jahody očištěte a podle velikosti a libosti nakrájejte nebo nechte vcelku. Ideální poměr jahod a rebarbory je 1:1. Na tento koláč to pak vychází 500 g jahod a 500 g reveně.

Těsto na koláč použijte drobenkové. Na začátku si připravte drobenku ve velkém množství. Babičky připravovaly drobenku z másla a rozhodně nešetřily. Alternativně můžete zkusit nějaký z větší části rostlinný tuk třeba s panenským kokosovým olejem, který je při nižších teplotách tuhý. Drobenku si připravte ze dvou hrnků mouky, hrnku cukru a másla či směsi tuků o celkové hmotnosti zhruba 20 dkg. Zhruba třetinu drobenky dejte stranou a do zbytku přidejte prášek do pečiva, dvě vejce, tři vrchovaté lžíce konopného proteinu a hrnek mléka. Směs pečlivě promíchejte. Těsto je konzistence husté kaše, kterou vlijte do vymazaného a moukou vysypaného plechu nebo velkého pekáče. Na těsto nasypte vrstvu z drobenky, kterou jste měli stranou, přidejte směs reveně a jahod a opět zasypte drobenkou.

Pečte v troubě vyhřáté na 170°C cca 40 minut.

 
Čtěte
dále