Smazat položku z košíku?
Smazat
Storno
Změna hesla
Heslo jsme úspěšně změnili.
OK
změna údajů
Uložili jsme provedené změny.
OK
Poštovné
Vaši zásilku musíme rozdělit na více balíčků a tomu odpovídá vyšší poštovné.
x balíček do 5 kg ()
x balík do 10 kg ()
x balíček do 5 kg ()
x balík do 10 kg ()
OK, Rozumím
STĚHUJEME SE
Vážení zákazníci,
děkujeme za váš velký zájem o naše výrobky. Vzhledem k tomu, že se právě stěhujeme do větších prostor, omluvte prosím delší dodací dobu Vašich balíčků. Děkujeme za pochopení.
OK
Nad 1 500 Kč
doprava zdarma
doprava zdarma
Při objednávce nad 1 500 Kč máte dopravu zdarma. Ať Vám chutná!
OK, paráda
Pistáciový řez s konopným proteinem

skvělý do klasických moučníků, koláčů, buchet nebo řezů. Kromě toho, že jim dodá jemně oříškovou chuť, dodá jim zároveň i obrovské množství vlákniny, bílkovin, fosforu, hořčíku a železa. Určitě ho zkuste zařadit do svého běžného pečení. Tady je další z tipů, jak jej využít.
Na těsto si připravte:
Na krém si připravte:
Nejprve si nasekáme pistácie na drobno. Využít můžeme kuchyňského robota. Pak přidáme čokoládu a rovněž nasekáme nebo nastrouháme. U zpracování v mixeru dáváme pozor, aby se čokoláda nezahřála příliš a nezačala se tavit a lepit. Dobře promícháme napřed všechny sypké suroviny, pak přidáme ostatní a dobře vyšleháme. Nejlépe krátce a rychle. Těsto vlijeme do vymazané a vysypané formy a pečeme při 170 °C zhruba hodinu (vyzkoušíme špejlí). Než budeme pokračovat v přípravě, musíme nechat korpus vychladnout.
Pro přípravu krému nejprve v misce dobře promícháme mascarpone s vanilkovým cukrem a také s moučkovým, vyšleháme si šlehačku a postupně a pomalu ji vmícháme do mascarpone. Krémem potřeme upečený vychladlý korpus a na závěr posypeme nasekanými pistáciemi.
Dobrou chuť!
Konopný protein jeNa těsto si připravte:
- 220 g hladké mouky (tentokrát jsme použili klasickou pšeničnou)
- 50 g konopného proteinu
- 1 prášek do pečiva
- 120 g pistáciových RAW ořechů (nepražené a nesolené)
- 80 g čokolády na vaření
- 200 g másla nebo Hery, pokud používáte
- 250 g cukru
- 150 ml mléka
- 3 vejce
- Špetka soli
Na krém si připravte:
- 500 g mascarpone
- 250 ml smetanke šlehání 33 %
- 1 vanilkový cukr
- 3 lžíce cukru moučky)
- nasekané pistácie na posypání
Nejprve si nasekáme pistácie na drobno. Využít můžeme kuchyňského robota. Pak přidáme čokoládu a rovněž nasekáme nebo nastrouháme. U zpracování v mixeru dáváme pozor, aby se čokoláda nezahřála příliš a nezačala se tavit a lepit. Dobře promícháme napřed všechny sypké suroviny, pak přidáme ostatní a dobře vyšleháme. Nejlépe krátce a rychle. Těsto vlijeme do vymazané a vysypané formy a pečeme při 170 °C zhruba hodinu (vyzkoušíme špejlí). Než budeme pokračovat v přípravě, musíme nechat korpus vychladnout.
Pro přípravu krému nejprve v misce dobře promícháme mascarpone s vanilkovým cukrem a také s moučkovým, vyšleháme si šlehačku a postupně a pomalu ji vmícháme do mascarpone. Krémem potřeme upečený vychladlý korpus a na závěr posypeme nasekanými pistáciemi.
Dobrou chuť!
Čtěte
dále
dále