Smazat položku z košíku?
Smazat
Storno
Přihlášení
Registrace proběhla úspěšně. Můžete se přihlásit.
E-mail - není v systému
Heslo - není platné
Zapomenuté heslo
Změna hesla
E-mail - není v systému
Původní heslo - není platné
Nové heslo (min. 8 znaků + min. 1 číslo) - musí být vyplněno - není správný tvar
Potvrzení nového hesla - musí být vyplněno - hesla se neshodují
Heslo jsme úspěšně změnili.
OK
Zapomenuté heslo
E-mail - není v systému
Pokyny pro obnovu hesla pošleme
na uvedený email.
odběr newsletteru
E-mail - musí být vyplněno - musí být ve správném tvaru
Zaregistrujte se k odběru newsletteru. Pošleme Vám první email, kde si nastavíte, jaké informace Vás zajímají. Ať už jsou to slevové akce, recepty nebo tipy, kde nás můžete potkat.
Souhlasím se zásadami
zpracování
osobních údajů
Přihlásili jste se k odběru newsletteru. Děkujeme.
OK
změna údajů
Uložili jsme provedené změny.
OK
Poštovné
Vaši zásilku musíme rozdělit na více balíčků a tomu odpovídá vyšší poštovné.

x balíček do 5 kg ()
x balík do 10 kg ()
OK, Rozumím
STĚHUJEME SE

Vážení zákazníci, 

děkujeme za váš velký zájem o naše výrobky. Vzhledem k tomu, že se právě stěhujeme do větších prostor, omluvte prosím omezený sortiment a delší dodací dobu Vašich balíčků. Plný sortiment budeme opět nabízet během letních měsíců. Děkujeme za pochopení.

OK
Nad 1 500 Kč
doprava zdarma

Při objednávce nad 1 500 Kč máte dopravu zdarma. Ať Vám chutná!
OK, paráda

Pečená řepa se sušenými švestkami

Pečená řepa se sušenými švestkami
Červená řepa je skvělá podzimní zelenina. Dá se využít na slano i na sladko a vždycky bude vynikající. My pro vás máme dneska tip na kombinaci se sušenými švestkami a makovým olejem, ideální jako salát k obědu či večeři.

A jak na něj?

Malé červené řepy zabalíme do alobalu a dáme do pekáčku do trouby. Přihodit k nim můžete stroužek česneku. Necháme je tam při teplotě 200 až 220°C zhruba hodinu, pak vypneme a necháme chladnout společně s troubou dalších cca 30 min. Vyndáme z alobalu, oloupeme a nakrájíme na kostky,

Přidáme sušené švestky pokrájené na menší kousky, vlašské ořechy, zakapeme makovým olejem, podle chuti osolíme a opepříme.

Tento salát doporučujeme s tmavým pečivem k lehkému obědu nebo večeři.
Čtěte
dále