Smazat položku z košíku?
Smazat
Storno
Změna hesla
Heslo jsme úspěšně změnili.
OK
změna údajů
Uložili jsme provedené změny.
OK
Poštovné
Vaši zásilku musíme rozdělit na více balíčků a tomu odpovídá vyšší poštovné.
x balíček do 5 kg ()
x balík do 10 kg ()
x balíček do 5 kg ()
x balík do 10 kg ()
OK, Rozumím
STĚHUJEME SE
Vážení zákazníci,
děkujeme za váš velký zájem o naše výrobky. Vzhledem k tomu, že se právě stěhujeme do větších prostor, omluvte prosím omezený sortiment a delší dodací dobu Vašich balíčků. Plný sortiment budeme opět nabízet během letních měsíců. Děkujeme za pochopení.
OK
Nad 1 500 Kč
doprava zdarma
doprava zdarma
Při objednávce nad 1 500 Kč máte dopravu zdarma. Ať Vám chutná!
OK, paráda
Neopakovatelný makovec

u nás pokaždé jiný. Spotřebováváme v něm totiž sediment z lisování makového oleje – tedy jemné části semínek, která si sednou na dno stáčecích nádob. U nás je to oblíbený kousek pro ty, kteří se vymlouvají, že mák jíst nebudou, protože by jim zůstával za zuby. Na řezu ani v barvě totiž není mák nijak výrazný, ale ta chuť!
Pro účely domácího pečení určitě použijte naší makovou mouku, kterou meleme velmi najemno, a makový olej.
Budete potřebovat:
Veškeré suroviny smíchejte a zpracujte v těsto s konzistencí husté kaše. Vlijte do vymazaného a vysypaného plechu a pečte při cca 180°C zhruba 40 min.
Tenhle makovec jePro účely domácího pečení určitě použijte naší makovou mouku, kterou meleme velmi najemno, a makový olej.
Budete potřebovat:
- 1 hrnek špaldové celozrnné mouky
- 1 hrnek žitné mouky
- prášek do pečiva
- 1 ½ hrnku sedimentu z lisování makového oleje (nahraďte zhruba půl hrnkem makového oleje a hrnkem makové mouky)
- ½ hrnku mléka
- 2 vejce
- hrst rozinek
- lžíci povidel (my měli domácí hruškovo-rybízová)
- trochu citrónové kůry
Veškeré suroviny smíchejte a zpracujte v těsto s konzistencí husté kaše. Vlijte do vymazaného a vysypaného plechu a pečte při cca 180°C zhruba 40 min.
Čtěte
dále
dále