Smazat položku z košíku?
Smazat
Storno
Změna hesla
Heslo jsme úspěšně změnili.
OK
změna údajů
Uložili jsme provedené změny.
OK
Poštovné
Vaši zásilku musíme rozdělit na více balíčků a tomu odpovídá vyšší poštovné.
x balíček do 5 kg ()
x balík do 10 kg ()
x balíček do 5 kg ()
x balík do 10 kg ()
OK, Rozumím
STĚHUJEME SE
Vážení zákazníci,
děkujeme za váš velký zájem o naše výrobky. Vzhledem k tomu, že se právě stěhujeme do větších prostor, omluvte prosím delší dodací dobu Vašich balíčků. Děkujeme za pochopení.
OK
Nad 1 500 Kč
doprava zdarma
doprava zdarma
Při objednávce nad 1 500 Kč máte dopravu zdarma. Ať Vám chutná!
OK, paráda
Naše slaná granola

vás už ji asi vyzkoušelo a má svůj oblíbený recept. Do pomazánek, polévek, těstovin nebo salátu je totiž nenahraditelná. Slaná granola. Jeden z nejlepších vynálezů všech dob. Zkuste tu naši s konopným proteinem a makovým olejem - to je totiž kombinace, které neodoláte!
Na jeden plech (zhruba dvě větší zavařovací sklenice) si připravte:
Příprava nemůže být jednodušší. Ořechy nasekejte, vše smíchejte, zalijte olejem rozmíchaným se sirupem a dejte péct na 180 stupňů zhruba na 15-20 minut. Občas promíchejte, ať se opeče granola všude stejně. A pak už jen skladujte ve spíži nebo potravinové skříni a vyndejte vždycky, když budete dělat nějakou krémovou polévku, pomazánku nebo třeba salát.
Hodně zNa jeden plech (zhruba dvě větší zavařovací sklenice) si připravte:
- 250 g vloček - můžete jen ovesné nebo si připravte namixované (jáhlové, pšeničné, ovesné, žitné, špaldové)
- svoje oblíbené ořechy (lískové, pekanové, mandle, vlašské, para, kešu...) - zhruba dvě velké hrsti od každého druhu - kolem 60-70 g
- slunečnicová semínka - dvě hrsti
- dýňová semínka - dvě hrsti
- makový olej - tři lžíce
- konopný protein - dvě lžíce
- javorový sirup - lžíce
- sůl, čerstvě mletý pepř
- špetka sušeného tymiánu a rozemletého rozmarýnu
Příprava nemůže být jednodušší. Ořechy nasekejte, vše smíchejte, zalijte olejem rozmíchaným se sirupem a dejte péct na 180 stupňů zhruba na 15-20 minut. Občas promíchejte, ať se opeče granola všude stejně. A pak už jen skladujte ve spíži nebo potravinové skříni a vyndejte vždycky, když budete dělat nějakou krémovou polévku, pomazánku nebo třeba salát.
Čtěte
dále
dále