Smazat položku z košíku?
Smazat
Storno
Změna hesla
Heslo jsme úspěšně změnili.
OK
změna údajů
Uložili jsme provedené změny.
OK
Poštovné
Vaši zásilku musíme rozdělit na více balíčků a tomu odpovídá vyšší poštovné.
x balíček do 5 kg ()
x balík do 10 kg ()
x balíček do 5 kg ()
x balík do 10 kg ()
OK, Rozumím
STĚHUJEME SE
Vážení zákazníci,
děkujeme za váš velký zájem o naše výrobky. Vzhledem k tomu, že se právě stěhujeme do větších prostor, omluvte prosím omezený sortiment a delší dodací dobu Vašich balíčků. Plný sortiment budeme opět nabízet během letních měsíců. Děkujeme za pochopení.
OK
Nad 1 500 Kč
doprava zdarma
doprava zdarma
Při objednávce nad 1 500 Kč máte dopravu zdarma. Ať Vám chutná!
OK, paráda
Mořský vlk s hráškovým pyré a mrkví

bramborovým salátem na štědrovečerní tabuli. Z široké nabídky dalších ryb jsme dnes vybrali mořského vlka, ke kterému se kromě hrášku a mrkve skvěle hodí i náš hořčičný olej.
A jak na to?
Vykuchané ryby nasolíme a opepříme ze všech stran, dovnitř každé ryby dáme česnek rozetřený nožem, snítku rozmarýnu, dva plátky citronu a tenký plátek másla. Přendáme na plech nebo mělký pekáč, přelijeme hořčičným olejem, přidáme ještě pár plátků citronu, česneku a snítku rozmarýnu a pečeme ve vyhřáté troubě na 180°C.
Než se ryby upečou, připravíme si přílohy.
Mrkve očistíme, nakrájíme na kolečka, vhodíme do pánve na rozpuštěné máslo a krátce orestujeme se solí, pepřem, česnekem a francouzskými bylinkami.
Ve vařící osolené vodě krátce povaříme hrášek, scedíme a rozmixujeme s trochou másla a smetanou. Podle chuti dosolíme.
Při servírování ještě vše zakapeme čerstvou šťávou z citronu.
Ryba nemusí být jen smažený kapr sA jak na to?
Vykuchané ryby nasolíme a opepříme ze všech stran, dovnitř každé ryby dáme česnek rozetřený nožem, snítku rozmarýnu, dva plátky citronu a tenký plátek másla. Přendáme na plech nebo mělký pekáč, přelijeme hořčičným olejem, přidáme ještě pár plátků citronu, česneku a snítku rozmarýnu a pečeme ve vyhřáté troubě na 180°C.
Než se ryby upečou, připravíme si přílohy.
Mrkve očistíme, nakrájíme na kolečka, vhodíme do pánve na rozpuštěné máslo a krátce orestujeme se solí, pepřem, česnekem a francouzskými bylinkami.
Ve vařící osolené vodě krátce povaříme hrášek, scedíme a rozmixujeme s trochou másla a smetanou. Podle chuti dosolíme.
Při servírování ještě vše zakapeme čerstvou šťávou z citronu.
Čtěte
dále
dále