Smazat položku z košíku?
Smazat
Storno
Přihlášení
Registrace proběhla úspěšně. Můžete se přihlásit.
E-mail - není v systému
Heslo - není platné
Zapomenuté heslo
Změna hesla
E-mail - není v systému
Původní heslo - není platné
Nové heslo (min. 8 znaků + min. 1 číslo) - musí být vyplněno - není správný tvar
Potvrzení nového hesla - musí být vyplněno - hesla se neshodují
Heslo jsme úspěšně změnili.
OK
Zapomenuté heslo
E-mail - není v systému
Pokyny pro obnovu hesla pošleme
na uvedený email.
odběr newsletteru
E-mail - musí být vyplněno - musí být ve správném tvaru
Zaregistrujte se k odběru newsletteru. Pošleme Vám první email, kde si nastavíte, jaké informace Vás zajímají. Ať už jsou to slevové akce, recepty nebo tipy, kde nás můžete potkat.
Souhlasím se zásadami
zpracování
osobních údajů
Přihlásili jste se k odběru newsletteru. Děkujeme.
OK
změna údajů
Uložili jsme provedené změny.
OK
Poštovné
Vaši zásilku musíme rozdělit na více balíčků a tomu odpovídá vyšší poštovné.

x balíček do 5 kg ()
x balík do 10 kg ()
OK, Rozumím
LISUJEME OLEJ

Vážení zákazníci, 

děkujeme za váš velký zájem o naše výrobky, který jste měli před Vánoci. Nyní pracujeme na tom, abychom náš sklad opět doplnili o všechny velikosti a druhy našich olejů. Nyní si můžete zakoupit produkty, které zde vidíte. Plný sortiment budeme mít opět během února.

OK
Nad 1 500 Kč
doprava zdarma

Při objednávce nad 1 500 Kč máte dopravu zdarma. Ať Vám chutná!
OK, paráda

Mořský vlk s hráškovým pyré a mrkví

Mořský vlk s hráškovým pyré a mrkví
Ryba nemusí být jen smažený kapr s bramborovým salátem na štědrovečerní tabuli. Z široké nabídky dalších ryb jsme dnes vybrali mořského vlka, ke kterému se kromě hrášku a mrkve skvěle hodí i náš hořčičný olej. 

A jak na to?

Vykuchané ryby nasolíme a opepříme ze všech stran, dovnitř každé ryby dáme česnek rozetřený nožem, snítku rozmarýnu, dva plátky citronu a tenký plátek másla. Přendáme na plech nebo mělký pekáč, přelijeme hořčičným olejem, přidáme ještě pár plátků citronu, česneku a snítku rozmarýnu a pečeme ve vyhřáté troubě na 180°C.

Než se ryby upečou, připravíme si přílohy.

Mrkve očistíme, nakrájíme na kolečka, vhodíme do pánve na rozpuštěné máslo a krátce orestujeme se solí, pepřem, česnekem a francouzskými bylinkami.

Ve vařící osolené vodě krátce povaříme hrášek, scedíme a rozmixujeme s trochou másla a smetanou. Podle chuti dosolíme.

Při servírování ještě vše zakapeme čerstvou šťávou z citronu.
Čtěte
dále