Smazat položku z košíku?
Smazat
Storno
Změna hesla
Heslo jsme úspěšně změnili.
OK
změna údajů
Uložili jsme provedené změny.
OK
Poštovné
Vaši zásilku musíme rozdělit na více balíčků a tomu odpovídá vyšší poštovné.
x balíček do 5 kg ()
x balík do 10 kg ()
x balíček do 5 kg ()
x balík do 10 kg ()
OK, Rozumím
Nad 1 500 Kč
doprava zdarma
doprava zdarma
Při objednávce nad 1 500 Kč máte dopravu zdarma. Ať Vám chutná!
OK, paráda
Makovec se švestkami a hruškami

dá dělat na různé způsoby. V receptech jich máme už vícero, tentokrát přidávám jeden tip na makovec s ovocem. Nejlepší je se švestkami. Pokud dojdou, zkuste kombinaci švestky + hrušky, stojí to za to! Ideální podzimní kombinace.
Na jednu větší koláčovou formu o průměru 30 cm budete potřebovat:
Suroviny sypké a mokré smícháme zvlášť. Pak spoju dobře promícháme, aby se vše spojilo a poklademe na měsíčky nebo půlky nakrájenými hruškami a švestkami. Poté ještě posypeme lehce třtinovým cukrem. Pečeme v troubě vyhřáté na 180 stupňů horkovzduchem cca 30 minut.
Makovec seNa jednu větší koláčovou formu o průměru 30 cm budete potřebovat:
- 2 vejce
- 120g třtinového cukru
- 70ml makového oleje
- 350 - 400ml mléka
- 150 g makové mouky
- 100g celozrnné špaldové mouky
- 1 lžička prášku do pečiva bez fosfátů
- 1 lžička jedlé sody
Suroviny sypké a mokré smícháme zvlášť. Pak spoju dobře promícháme, aby se vše spojilo a poklademe na měsíčky nebo půlky nakrájenými hruškami a švestkami. Poté ještě posypeme lehce třtinovým cukrem. Pečeme v troubě vyhřáté na 180 stupňů horkovzduchem cca 30 minut.
Čtěte
dále
dále