Smazat položku z košíku?
Smazat
Storno
Přihlášení
Registrace proběhla úspěšně. Můžete se přihlásit.
E-mail - není v systému
Heslo - není platné
Zapomenuté heslo
Změna hesla
E-mail - není v systému
Původní heslo - není platné
Nové heslo (min. 8 znaků + min. 1 číslo) - musí být vyplněno - není správný tvar
Potvrzení nového hesla - musí být vyplněno - hesla se neshodují
Heslo jsme úspěšně změnili.
OK
Zapomenuté heslo
E-mail - není v systému
Pokyny pro obnovu hesla pošleme
na uvedený email.
odběr newsletteru
E-mail - musí být vyplněno - musí být ve správném tvaru
Zaregistrujte se k odběru newsletteru. Pošleme Vám první email, kde si nastavíte, jaké informace Vás zajímají. Ať už jsou to slevové akce, recepty nebo tipy, kde nás můžete potkat.
Souhlasím se zásadami
zpracování
osobních údajů
Přihlásili jste se k odběru newsletteru. Děkujeme.
OK
změna údajů
Uložili jsme provedené změny.
OK
Poštovné
Vaši zásilku musíme rozdělit na více balíčků a tomu odpovídá vyšší poštovné.

x balíček do 5 kg ()
x balík do 10 kg ()
OK, Rozumím
Nad 1 500 Kč
doprava zdarma

Při objednávce nad 1 500 Kč máte dopravu zdarma. Ať Vám chutná!
OK, paráda

Makaróny s kešu omáčkou z pečeného květáku

Makaróny s kešu omáčkou z pečeného květáku
Vyzkoušejte konopný olej do omáček na těstoviny místo nudného "oliváče". Garantujeme vám, že nebudete litovat! Tenhle recept sice zní exoticky, ale nemusíte se bát: omáčka je chuťově jemná, krémová, plná zeleniny (můžete ke květáku přidat klidně pár růžiček brokolice) a zdravých olejů.

  •  Omytý květák natrhejte na růžičky a osolený a pokapaný hořčičným olejem dejte na půl hodinky péct do trouby. My jsme přihodili ještě pár růžiček brokolice.
  • Upečený květák (s brokolicí) rozmixujte s hrstí kešu oříšků (nesolených, namočených do vody alespoň hodinku dopředu), lžící tahini pasty, 3 lžícemi konopného oleje, trochou citrónové šťávy, solí a pepřem
  • Kdo radši ostřejší verzi, přidá si stroužek česneku (až dva)
  • Konzistenci upravte podle množství květáku a oříšků vodou

Sypejte lahůdkovým droždím a domácí slanou granolou. Dozdobit můžete třeba klíčky. Dobrou chuť!
Čtěte
dále