Smazat položku z košíku?
Smazat
Storno
Přihlášení
Registrace proběhla úspěšně. Můžete se přihlásit.
E-mail - není v systému
Heslo - není platné
Zapomenuté heslo
Změna hesla
E-mail - není v systému
Původní heslo - není platné
Nové heslo (min. 8 znaků + min. 1 číslo) - musí být vyplněno - není správný tvar
Potvrzení nového hesla - musí být vyplněno - hesla se neshodují
Heslo jsme úspěšně změnili.
OK
Zapomenuté heslo
E-mail - není v systému
Pokyny pro obnovu hesla pošleme
na uvedený email.
odběr newsletteru
E-mail - musí být vyplněno - musí být ve správném tvaru
Zaregistrujte se k odběru newsletteru. Pošleme Vám první email, kde si nastavíte, jaké informace Vás zajímají. Ať už jsou to slevové akce, recepty nebo tipy, kde nás můžete potkat.
Souhlasím se zásadami
zpracování
osobních údajů
Přihlásili jste se k odběru newsletteru. Děkujeme.
OK
změna údajů
Uložili jsme provedené změny.
OK
Poštovné
Vaši zásilku musíme rozdělit na více balíčků a tomu odpovídá vyšší poštovné.

x balíček do 5 kg ()
x balík do 10 kg ()
OK, Rozumím
Nad 1 500 Kč
doprava zdarma

Při objednávce nad 1 500 Kč máte dopravu zdarma. Ať Vám chutná!
OK, paráda

Konopná bublanina s rybízem

Konopná bublanina s rybízem
Další ze série skvělých letních ovocných koláčů je na světě! Tentokrát jsme zvolili špaldovou mouku a část jí nahradili konopným proteinem. Nejenom, že bublanina je rázem výživově někde jinde, ale koláč získá i na lepší chuti. Ten musíte zkusit! Ovoce použijte sezónní, jaké zrovna máte po ruce. My jsme zvolili zrovna dozrávající ostružiny v kombinaci s červeným a bílým rybízem.

Budete potřebovat:

  • 1 velký hrnek špaldové mouky
  • ½ hrnku cukru
  • 3 vrchovaté lžíce konopného proteinu
  • prášek do pečiva
  • 1 vejce (ideální z domácího chovu)
  • šlehačku
  • trochu mléka na případné dolazení
  • ovoce – v našem případě směs rybízu a ostružin

Z uvedených přísad (s výjimkou ovoce) umícháme těsto, které bude mít konzistenci husté kaše. Těsto nalijeme do vymazané a moukou vysypané formy (menší pekáč) a navrch dáme očištěné ovoce. Na zahradě zůstalo zrovna něco rybízu (červený a bílý) a ostružiny už také začaly dozrávat, takže jejich kombinace se přímo nabízela. Zkusit tuhle báječnou bublaninu ale můžete klidně i s třešněmi nebo meruňkami či jiným sezónním ovocem. Pečeme v troubě vyhřáté na 180 °C cca 40 min. Hodně záleží, jak velký pekáč či plech jste zvolili a jak vysoké těsto máte, takže případně vyzkoušejte špejlí, že už máte opravdu hotovo.
Čtěte
dále