Smazat položku z košíku?
Smazat
Storno
Změna hesla
Heslo jsme úspěšně změnili.
OK
změna údajů
Uložili jsme provedené změny.
OK
Poštovné
Vaši zásilku musíme rozdělit na více balíčků a tomu odpovídá vyšší poštovné.
x balíček do 5 kg ()
x balík do 10 kg ()
x balíček do 5 kg ()
x balík do 10 kg ()
OK, Rozumím
STĚHUJEME SE
Vážení zákazníci,
děkujeme za váš velký zájem o naše výrobky. Vzhledem k tomu, že se právě stěhujeme do větších prostor, omluvte prosím omezený sortiment a delší dodací dobu Vašich balíčků. Plný sortiment budeme opět nabízet během letních měsíců. Děkujeme za pochopení.
OK
Nad 1 500 Kč
doprava zdarma
doprava zdarma
Při objednávce nad 1 500 Kč máte dopravu zdarma. Ať Vám chutná!
OK, paráda
Konfitovaný květák

makový olej nedá použít pro slané vaření? Omyl! Recept na konfitovaný květák, který vznikl ve spolupráci s Regionální potravinou, si zamilujete. Ač se to nezdá, kombinace květáku a máku stojí za to!
A jak na to?
Dobrou chuť!
Že seA jak na to?
- Květák rozkrájejte na 4 části. Osolte a opepřete jednotlivé části a nechte je odstát.
- V pekáčku rozpusťe máslo a vložte do něj květák tak, aby byl co nejvíce ponořený v másle. Pekáč zakryjte pečícím papírem a pečte při 160 °C do měkka zhruba 50 minut.
- Mezitím si promíchetjte smetanu a podmáslí a přiveďte lehce k varu. Zahustěte rozmíchaným solamylem. Potřebujeme totiž, aby tekutina měla hustotu krémové polévky.
- Dochuťte solí a makovým olejem.
- Nakonec vše přeceďte přes jemné sítko. Měkký květák můžete pro kouřovou chuť ještě opéct na grilu.
- Podmáslí se smetanou můžete nalít do lahve na šlehačku, aby se nám udělala pěna.
- Květák dáme na dno talíře, přelijeme pěnou a posypeme praženým mákem nebo naší makovou moukou či namletými pokrutinami.
Dobrou chuť!
Čtěte
dále
dále