Smazat položku z košíku?
Smazat
Storno
Přihlášení
Registrace proběhla úspěšně. Můžete se přihlásit.
E-mail - není v systému
Heslo - není platné
Zapomenuté heslo
Změna hesla
E-mail - není v systému
Původní heslo - není platné
Nové heslo (min. 8 znaků + min. 1 číslo) - musí být vyplněno - není správný tvar
Potvrzení nového hesla - musí být vyplněno - hesla se neshodují
Heslo jsme úspěšně změnili.
OK
Zapomenuté heslo
E-mail - není v systému
Pokyny pro obnovu hesla pošleme
na uvedený email.
odběr newsletteru
E-mail - musí být vyplněno - musí být ve správném tvaru
Zaregistrujte se k odběru newsletteru. Pošleme Vám první email, kde si nastavíte, jaké informace Vás zajímají. Ať už jsou to slevové akce, recepty nebo tipy, kde nás můžete potkat.
Souhlasím se zásadami
zpracování
osobních údajů
Přihlásili jste se k odběru newsletteru. Děkujeme.
OK
změna údajů
Uložili jsme provedené změny.
OK
Poštovné
Vaši zásilku musíme rozdělit na více balíčků a tomu odpovídá vyšší poštovné.

x balíček do 5 kg ()
x balík do 10 kg ()
OK, Rozumím
STĚHUJEME SE

Vážení zákazníci, 

děkujeme za váš velký zájem o naše výrobky. Vzhledem k tomu, že se právě stěhujeme do větších prostor, omluvte prosím delší dodací dobu Vašich balíčků. Děkujeme za pochopení.

OK
Nad 1 500 Kč
doprava zdarma

Při objednávce nad 1 500 Kč máte dopravu zdarma. Ať Vám chutná!
OK, paráda

Kapřík s citrónovou polevou

Kapřík s citrónovou polevou
Tento recept je zajímavá alternativa k vánočnímu Tvarohovo-makovému kapříkovi, kterého si však stějně jako toho tvarohového můžete můžete upéct v jiné formě kdykoliv během roku.
                                                
Jak na to? 220 g hl. mouky, 180 g cukru a prášek do perníku smícháme v misce. V robotu ušleháme ze šesti bílků tuhý sníh, pak vmícháme 6 žloutků, 3 lžíce datlového sirupu, 6 lžic oleje. Postupně vsypáváme obsah misky, přidáme velký hrnek jemně nasekaných makových pokrutin a opatrně promícháme. Vlijeme do vymazané, moukou vysypané formy a pečeme při 180°C (testujeme špejlí).

Po vyklopení dokončíme tenkou vrstvičkou citronového ledu v místě šupin.
Čtěte
dále