Smazat položku z košíku?
Smazat
Storno
Přihlášení
Registrace proběhla úspěšně. Můžete se přihlásit.
E-mail - není v systému
Heslo - není platné
Zapomenuté heslo
Změna hesla
E-mail - není v systému
Původní heslo - není platné
Nové heslo (min. 8 znaků + min. 1 číslo) - musí být vyplněno - není správný tvar
Potvrzení nového hesla - musí být vyplněno - hesla se neshodují
Heslo jsme úspěšně změnili.
OK
Zapomenuté heslo
E-mail - není v systému
Pokyny pro obnovu hesla pošleme
na uvedený email.
odběr newsletteru
E-mail - musí být vyplněno - musí být ve správném tvaru
Zaregistrujte se k odběru newsletteru. Pošleme Vám první email, kde si nastavíte, jaké informace Vás zajímají. Ať už jsou to slevové akce, recepty nebo tipy, kde nás můžete potkat.
Souhlasím se zásadami
zpracování
osobních údajů
Přihlásili jste se k odběru newsletteru. Děkujeme.
OK
změna údajů
Uložili jsme provedené změny.
OK
Poštovné
Vaši zásilku musíme rozdělit na více balíčků a tomu odpovídá vyšší poštovné.

x balíček do 5 kg ()
x balík do 10 kg ()
OK, Rozumím
Nad 1 500 Kč
doprava zdarma

Při objednávce nad 1 500 Kč máte dopravu zdarma. Ať Vám chutná!
OK, paráda

Jahodový dezert s makovým olejem

Jahodový dezert s makovým olejem
Jeden jahodový dezert už jsme vám tady u nás doporučovali. Tady máte další tip na rychlé sladké letní osvěžení v tvarohovém duchu. Tentokrát s makovým olejem, protože jahody a mák jdou skvěle dohromady!

Budete potřebovat:
  • Smetanu ke šlehání
  • 500 g tučného tvarohu (lépe v kelímku, nemusíte pak ředit mlékem)
  • Dvě až tři lžíce vanilkového moučkového cukru
  • Cukrářské piškoty
  • Jahody nebo zkuste i třešně nebo borůvky
  • Loupané konopné semínko
  • Javorový sirup
  • Makový olej
Nejprve si připravte šlehačku – vyšlehejte ji opravdu do tuha. Pak do ní opatrně vmíchejte tvaroj a přidejte cukr. Skleničky plňte postupně: dolů přijdou nalámané cukrářské piškoty, na to jahody a/nebo třesně, tvarohová náplň. Vrstvy zopakujeme ještě jednou. Nahoře zdobíme loupaným konopným semínkem, lehce zakápneme javorovým sirupem a polijeme makovým olejem. Dobrou chuť!
Čtěte
dále