Smazat položku z košíku?
Smazat
Storno
Přihlášení
Registrace proběhla úspěšně. Můžete se přihlásit.
E-mail - není v systému
Heslo - není platné
Zapomenuté heslo
Změna hesla
E-mail - není v systému
Původní heslo - není platné
Nové heslo (min. 8 znaků + min. 1 číslo) - musí být vyplněno - není správný tvar
Potvrzení nového hesla - musí být vyplněno - hesla se neshodují
Heslo jsme úspěšně změnili.
OK
Zapomenuté heslo
E-mail - není v systému
Pokyny pro obnovu hesla pošleme
na uvedený email.
odběr newsletteru
E-mail - musí být vyplněno - musí být ve správném tvaru
Zaregistrujte se k odběru newsletteru. Pošleme Vám první email, kde si nastavíte, jaké informace Vás zajímají. Ať už jsou to slevové akce, recepty nebo tipy, kde nás můžete potkat.
Souhlasím se zásadami
zpracování
osobních údajů
Přihlásili jste se k odběru newsletteru. Děkujeme.
OK
změna údajů
Uložili jsme provedené změny.
OK
Poštovné
Vaši zásilku musíme rozdělit na více balíčků a tomu odpovídá vyšší poštovné.

x balíček do 5 kg ()
x balík do 10 kg ()
OK, Rozumím
Nad 1 500 Kč
doprava zdarma

Při objednávce nad 1 500 Kč máte dopravu zdarma. Ať Vám chutná!
OK, paráda

Jahodová bublanina s ostropestrcem

Jahodová bublanina s ostropestrcem
Tahle bublanina je ideální letní buchta. Jednoduchá, rychlá a moc dobrá! A díky přidanému ostrpestrci potěšíte i svoje tělo, játra především. Mouku jsme použili tentokrát polohrubou, ale vyzkoušet určitě můžete i špaldovou.

Budete potřebovat:
  • Velký hrnek (300 ml) polohrubé mouky
  • Půl hrnku cukru
  • Vrchovatá lžíce mletého ostropestrce
  • Prášek do pečiva
  • Jedno vejce
  • Smetana ke šlehání
  • Kůra z jednoho citronu

Zpracujte těsto ze všech surovin. Je-li moc husté, zřeďte trochou mléka. Nechte těsto odpočinout alespoň 30 minut. Zatím si vymažte menší pekáček máslem, vysypte strouhankou, připravte jahody. Těsto vlijte do pekáčku, posypte jahodami a dejte  péct na 175°C do trouby.
Čtěte
dále