Smazat položku z košíku?
Smazat
Storno
Změna hesla
Heslo jsme úspěšně změnili.
OK
změna údajů
Uložili jsme provedené změny.
OK
Poštovné
Vaši zásilku musíme rozdělit na více balíčků a tomu odpovídá vyšší poštovné.
x balíček do 5 kg ()
x balík do 10 kg ()
x balíček do 5 kg ()
x balík do 10 kg ()
OK, Rozumím
Nad 1 500 Kč
doprava zdarma
doprava zdarma
Při objednávce nad 1 500 Kč máte dopravu zdarma. Ať Vám chutná!
OK, paráda
Jáhelník s ovocem na různé způsoby

švestkami jsme tentokrát vylepšili o broskve, mletý ostropestřec a makový olej, který k tomuto typu ovoce jde skvěle. Množství těsta vychází na klasickou koláčovou formu a s ovocem rozhodně nešetřete.
Další variantou, kdy použijete stejné těsto, ale jiné ovoce i formu, je verze muffinů s ostružinami. Tahle kombinace je také skvělá. Záleží jen na vás, kterou variantu zvolíte nebo zda si vytvoříte nějakou svoji vlastní. Základ těsta je v obou případech stejný.

Na těsto budete potřebovat:
Pokud budete dělat jáhelník, ovoce pokrájejte na měsíčky a vyskládejte na těsto. V případě muffinů pak ovoce do těsta rozházejte dle libosti.
Pečte zhruba 30-40 minut na 180 stupňů v horkovzdušné troubě.
Tradiční jáhelník seDalší variantou, kdy použijete stejné těsto, ale jiné ovoce i formu, je verze muffinů s ostružinami. Tahle kombinace je také skvělá. Záleží jen na vás, kterou variantu zvolíte nebo zda si vytvoříte nějakou svoji vlastní. Základ těsta je v obou případech stejný.

Na těsto budete potřebovat:
- zhruba 300 g uvařených jáhel doslova „na kaši“
- 200 g celozrnné špaldové mouky
- 2 lžíce mletého ostropestrce
- 350 ml mléka nebo podmáslí
- 5 - 6 lžic makového oleje
- 150 g třtinového cukru
- 1 vejce
- lžičku prášku do pečiva
- lžičku skořice
Pokud budete dělat jáhelník, ovoce pokrájejte na měsíčky a vyskládejte na těsto. V případě muffinů pak ovoce do těsta rozházejte dle libosti.
Pečte zhruba 30-40 minut na 180 stupňů v horkovzdušné troubě.
Čtěte
dále
dále