Smazat položku z košíku?
Smazat
Storno
Změna hesla
Heslo jsme úspěšně změnili.
OK
změna údajů
Uložili jsme provedené změny.
OK
Poštovné
Vaši zásilku musíme rozdělit na více balíčků a tomu odpovídá vyšší poštovné.
x balíček do 5 kg ()
x balík do 10 kg ()
x balíček do 5 kg ()
x balík do 10 kg ()
OK, Rozumím
STĚHUJEME SE
Vážení zákazníci,
děkujeme za váš velký zájem o naše výrobky. Vzhledem k tomu, že se právě stěhujeme do větších prostor, omluvte prosím delší dodací dobu Vašich balíčků. Děkujeme za pochopení.
OK
Nad 1 500 Kč
doprava zdarma
doprava zdarma
Při objednávce nad 1 500 Kč máte dopravu zdarma. Ať Vám chutná!
OK, paráda
Domácí chléb s makovým olejem

době lockdownů a nouzových stavů na síle. Receptů a technik je samozřejmě plný internet, zejména kváskové pečení je do určité míry věda. My také rádi pečeme a do domácích chlebů jsou naše oleje a mouky skvělým doplněním. POkud doma pečete chleba/housky/rohlíky, určitě je vyzkoušejte. Recepty budeme přidávat postupně, tady je první - domácí chleba s makovým olejem.
Připravte si:
Klíčem k úspěchu je nechat dlouho chleba kynout a alespoň dvakrát přeložit a péct prvních deset, patnáct minut na 250 stupňů a pak stáhnout troubu, do které si dolů na starší plech přidáte trochu vody v hrnku (pokud nemáte parní troubu).
Domácí pečení nabralo zejména vPřipravte si:
- 500 g mouky (tmavá chlebová/směs žitné a špaldové)
- 200 ml vody
- 4 lžíce makového oleje
- kelímek bílého jogurtu
- sáček sušeného droždí
- sůl, kmín
Klíčem k úspěchu je nechat dlouho chleba kynout a alespoň dvakrát přeložit a péct prvních deset, patnáct minut na 250 stupňů a pak stáhnout troubu, do které si dolů na starší plech přidáte trochu vody v hrnku (pokud nemáte parní troubu).
Čtěte
dále
dále