Smazat položku z košíku?
Smazat
Storno
Přihlášení
Registrace proběhla úspěšně. Můžete se přihlásit.
E-mail - není v systému
Heslo - není platné
Zapomenuté heslo
Změna hesla
E-mail - není v systému
Původní heslo - není platné
Nové heslo (min. 8 znaků + min. 1 číslo) - musí být vyplněno - není správný tvar
Potvrzení nového hesla - musí být vyplněno - hesla se neshodují
Heslo jsme úspěšně změnili.
OK
Zapomenuté heslo
E-mail - není v systému
Pokyny pro obnovu hesla pošleme
na uvedený email.
odběr newsletteru
E-mail - musí být vyplněno - musí být ve správném tvaru
Zaregistrujte se k odběru newsletteru. Pošleme Vám první email, kde si nastavíte, jaké informace Vás zajímají. Ať už jsou to slevové akce, recepty nebo tipy, kde nás můžete potkat.
Souhlasím se zásadami
zpracování
osobních údajů
Přihlásili jste se k odběru newsletteru. Děkujeme.
OK
změna údajů
Uložili jsme provedené změny.
OK
Poštovné
Vaši zásilku musíme rozdělit na více balíčků a tomu odpovídá vyšší poštovné.

x balíček do 5 kg ()
x balík do 10 kg ()
OK, Rozumím
Nad 1 500 Kč
doprava zdarma

Při objednávce nad 1 500 Kč máte dopravu zdarma. Ať Vám chutná!
OK, paráda

Cuketový perník ze špaldové mouky s makovým olejem

Cuketový perník ze špaldové mouky s makovým olejem
Cuketový perník je klasika, která nikdy neomrzí. Zkuste ho pro změnu ze špaldové mouky a s makovým olejem, který dodá těstu šmrnc a říz a vám tak potřebné a důležité omega-3 a omega-6 nenasycené mastné kyseliny. 

Na jeden klasický plech si připravte:
  • 3 vejce
  • 100ml makového oleje
  • 100ml mléka nebo podmáslí
  • 260g třtinového cukru
  • 400g strouhané cukety
  • 260g hladké špaldové mouky
  • jednu lžiičku kypřícího prášku do pečiva bez fosfátů
  • jednu lžičku jedlé sody
  • 2 lžíce pravého holandského kakaa
  • 2 lžíce perníkového koření

Tenhle perník je jednoduchý. Pouze smícháte mokré a suché přísady zvlášť a pak dobře vymícháte dohromady, vylijete na plech pokrytý pečícím papírem a dáte do trouby rozpálené na 180 stupňů horkovzduch na 30 minut.

Jíst se dá jen tak, skvělý je třeba ke svačině pro děti do školy. Nebo si ho namažte domácí rybízovou marmeládou nebo švestkovou nutellou a posypte kokosem. Ve fantazii se meze nekladou.
Čtěte
dále