Smazat položku z košíku?
Smazat
Storno
Přihlášení
Registrace proběhla úspěšně. Můžete se přihlásit.
E-mail - není v systému
Heslo - není platné
Zapomenuté heslo
Změna hesla
E-mail - není v systému
Původní heslo - není platné
Nové heslo (min. 8 znaků + min. 1 číslo) - musí být vyplněno - není správný tvar
Potvrzení nového hesla - musí být vyplněno - hesla se neshodují
Heslo jsme úspěšně změnili.
OK
Zapomenuté heslo
E-mail - není v systému
Pokyny pro obnovu hesla pošleme
na uvedený email.
odběr newsletteru
E-mail - musí být vyplněno - musí být ve správném tvaru
Zaregistrujte se k odběru newsletteru. Pošleme Vám první email, kde si nastavíte, jaké informace Vás zajímají. Ať už jsou to slevové akce, recepty nebo tipy, kde nás můžete potkat.
Souhlasím se zásadami
zpracování
osobních údajů
Přihlásili jste se k odběru newsletteru. Děkujeme.
OK
změna údajů
Uložili jsme provedené změny.
OK
Poštovné
Vaši zásilku musíme rozdělit na více balíčků a tomu odpovídá vyšší poštovné.

x balíček do 5 kg ()
x balík do 10 kg ()
OK, Rozumím
Nad 1 500 Kč
doprava zdarma

Při objednávce nad 1 500 Kč máte dopravu zdarma. Ať Vám chutná!
OK, paráda

Čočkový salát s čerstvou zeleninou a tofu

Čočkový salát s čerstvou zeleninou a tofu

Jednoduchý a rychlý salát z černé čočky beluga: černou čočku beluga namočte zhruba na 20 minut do vody. Pak vodu vylijte a čočku propláchněte. Zalijte vývarem v poměru 1:3 a vařte asi 20 minut do měkka. Veškerý vývar by se měl vsáknout. Čočku nezapomeňte osolit, pokud jste neměli slaný už vývar.

 

Mezitím si připravte čerstvou zeleninu: barevné papriky nakrájejte na jemno, přidejte cherry rajčátka a jarní cibulku. Zálivku si připravíte tak, že smícháte 2-3 lžíce konopného oleje, 1 lžíci balsamica, 1-2 lžíce vinného octa a trochu citrónové šťávy. Vmíchejte nejlépe přímo do čočky.

 

Přidat můžete tofu, které naložíte do hořčičného oleje a krátce orestujete na pánvi.

Čtěte
dále