Smazat položku z košíku?
Smazat
Storno
Přihlášení
Registrace proběhla úspěšně. Můžete se přihlásit.
E-mail - není v systému
Heslo - není platné
Zapomenuté heslo
Změna hesla
E-mail - není v systému
Původní heslo - není platné
Nové heslo (min. 8 znaků + min. 1 číslo) - musí být vyplněno - není správný tvar
Potvrzení nového hesla - musí být vyplněno - hesla se neshodují
Heslo jsme úspěšně změnili.
OK
Zapomenuté heslo
E-mail - není v systému
Pokyny pro obnovu hesla pošleme
na uvedený email.
odběr newsletteru
E-mail - musí být vyplněno - musí být ve správném tvaru
Zaregistrujte se k odběru newsletteru. Pošleme Vám první email, kde si nastavíte, jaké informace Vás zajímají. Ať už jsou to slevové akce, recepty nebo tipy, kde nás můžete potkat.
Souhlasím se zásadami
zpracování
osobních údajů
Přihlásili jste se k odběru newsletteru. Děkujeme.
OK
změna údajů
Uložili jsme provedené změny.
OK
Poštovné
Vaši zásilku musíme rozdělit na více balíčků a tomu odpovídá vyšší poštovné.

x balíček do 5 kg ()
x balík do 10 kg ()
OK, Rozumím
STĚHUJEME SE

Vážení zákazníci, 

děkujeme za váš velký zájem o naše výrobky. Vzhledem k tomu, že se právě stěhujeme do větších prostor, omluvte prosím omezený sortiment a delší dodací dobu Vašich balíčků. Plný sortiment budeme opět nabízet během letních měsíců. Děkujeme za pochopení.

OK
Nad 1 500 Kč
doprava zdarma

Při objednávce nad 1 500 Kč máte dopravu zdarma. Ať Vám chutná!
OK, paráda

Chilli krkovička na hruškách

Chilli krkovička na hruškách
Náš chilli hořčičný olej je na maso jak dělaný. Krásně ho dochutí a kromě česneku, soli, pepře a tymiánu už nic víc není třeba. Zkuste vepřovou krkovičku pečenou teď v zimě nebo klidně i grilovanou v létě. Kombinace s hruškami je perfektní!

A jak na ni?

Krkovičku potřeme česnekem rozetřeným se solí, opepříme, zakapeme chilli hořčičným olejem, přidáme několik snítek čerstvého tymiánu a necháme odpočinout alespoň 2 hod. Pečeme v přiklopeném pekáči při nižší teplotě. Zhruba po hodině přidáme 4 očištěné nakrájené hrušky a dopečeme. Případně si krkovičku hoďte na gril.

Podáváme s pečenými bylinkovými brambory.
Čtěte
dále